BIO-KIMI

Cobas C 111

Analizatori më i mirë në fushën e analizave bio-kimike për laboratorë të vegjël dhe të mesëm.

BIO-KIMI

Cobas C 311

Cobas C 311 përfaqëson gjeneratën e pestë të eksperiencave kimike rutine dhe të dedikuara.

BIO-KIMI

Integra 400 Plus

Është i projektuar për konsolidimin e testeve, rritjen e eficencës, dhe uljen e kostos laboratorike.

BIO-KIMI

Cobas 6000

Ky produkt diagnostikon dhe monitoron aplikimet e një laboratori profesional.

BIO-KIMI

Cobas 8000

Modulari cobas 8000 është anëtari më i ri i platformës së familjes të modularëve nga Roche.

BIO-KIMI

Cobas C 513

Analizator me performancë të lartë, efikas dhe i saktë i dedikuar plotësisht HbA1c.