NE OFROJMË

SHËRBIME CILËSORE

Kompania Swissmed është themeluar në vitin 2012 me seli në Prishtinë. Ne jemi të fokusuar në sektorin e shëndetësisë, më së shumti në fushën e Laboratoreve Klinik-Biokimik në Republikën e Kosovës. Ofrojmë aparatura të teknologjisë së fundit për zgjidhjen e cdo rasti të paraqitur. Tek ne do të gjeni një staf të kualifikuar i cili është gjithmonë nën trajnime të shpeshta për tu përshtatur me teknologjitë e reja dhe zgjidhjet bashkëkohore.

SWISSMED

MISIONI

Të ofrojmë shërbime me vlerë të lartë të shtuar për klientët dhe bashkëpunëtorët tanë.

Të ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe marka të njohura në treg.

Të përmbushim pritjet e klientëve dhe bashkëpunëtorëve tanë

QË PREJ VITIT 2012 PRANË JUSH

VIZIONI

Vizioni ynë është të bëhemi lider në tregun e kujdesit shëndetësor, duke krijuar vazhdimisht shërbime të integruara që mbulojnë madje dhe nevojat më të specializuara të partnerëve tanë të biznesit dhe për të ruajtur pozicionimin tonë.