Title Image

ABL 9 (Radiometer)

Analizatori i gazërave të gjakut ABL9 është dizajnuar posaçërisht për mjedise të kujdesit intensiv shëndetësor që kryejnë vetëm disa teste në ditë.

Është projektuar duke pasur parasysh lehtësinë e përdorimit, përshtatet në shumicën e ambienteve të përdorimit për shkak të dimensioneve të tij të vogla.

Duke ndjekur udhëzimin softuerik të përdorimit hap pas hapi në ekran, mund të matni me lehtësi mostrat e pacientëve në analizatorin ABL9 dhe të merrni rezultate të shpejta për balancën acido-bazike, si dhe për statusin e oksigjenit dhe elektrolitëve. Në pak sekonda, ju keni informacionin që ju nevojitet për të marrë vendimet e duhura diagnostike për pacientin tuaj të kujdesit intensiv.

 

Pershkrimi në PDF

Shkarko

Gazrat e gjakut:  pHpCO2pO2

Elektrolitet:   cCa2+cCl-cK+cNa+

Hematocrit:    Hct

 

Analizatori i gazërave të gjakut është i dizajnuar për testim të lehtë të gazrave të gjakut pranë shtratit të pacientit

Analizuesi i gazrave të gjakut ABL9 ju ofron rezultate të besueshme për vetëm 77 sekonda në 70 mikrolitra gjak. Inxhinierët e Radiometer krijuan një analizator të zgjuar dhe të thjeshtë të gazrave të gjakut që mund ta përdorni lehtësisht.

Shikoni videon për të parë se si analizuesi ABL9 është i destinuar për t'ju ndihmuar të përmirësoni kujdesin ndaj pacientit.

https://www.radiometer.co.za/en-za/products/blood-gas-testing/abl9-blood-gas-analyser

sqSQ