NE SIGUROHEMI QË JU

TË MERRNI GJITHMONË

REZULTATE TË SAKTA

Kompania Swissmed eshte themeluar ne vitin 2012 me seli ne Prishtine. Ne jemi distributor i Roche Diagnostics dhe Euroimmun per territorin e Kosoves, gjithashtu permes partnereve tane ofrojme edhe produkte dhe pajisje te brendit te mirenjohur Sysmex. Ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe marka të njohura në treg.

Kompania Swissmed eshte themeluar ne vitin 2012 me seli ne Prishtine. Ne jemi distributor i Roche Diagnostics dhe Euroimmun per territorin e Kosoves, gjithashtu permes partnereve tane ofrojme edhe produkte dhe pajisje te brendit te mirenjohur Sysmex. Ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe marka të njohura në treg.

NE SIGUROHEMI QË JU

TË MERRNI GJITHMONË

REZULTATE TË SAKTA

NE PRAKTIKOJMË

TEKNOLOGJITË MË TË FUNDIT

Misioni ynë është të ofrojmë shërbime me vlerë të lartë të shtuar për klientët dhe bashkëpunëtorët tanë. Synojmë të bëhemi lider në tregun e kujdesit shëndetësor, duke krijuar vazhdimisht shërbime të integruara që mbulojnë madje dhe nevojat më të specializuara të partnerëve tanë të biznesit dhe për të ruajtur pozicionimin tonë.

NE PRAKTIKOJMË

TEKNOLOGJITË MË TË FUNDIT

Misioni ynë është të ofrojmë shërbime me vlerë të lartë të shtuar për klientët dhe bashkëpunëtorët tanë. Synojmë të bëhemi lider në tregun e kujdesit shëndetësor, duke krijuar vazhdimisht shërbime të integruara që mbulojnë madje dhe nevojat më të specializuara të partnerëve tanë të biznesit dhe për të ruajtur pozicionimin tonë.

ÇFARË OFROJMË

PRODUKTET

QË PREJ VITIT 2012 PRANË JUSH

Rruga Tirana, Nr.42, Prishtinë

r.isufi@swissmed-ks.com

+383 49 891 300