Title Image

RRETH NESH

Kompania Swissmed Kosovo u themelua në vitin 2012 me seli në Prishtinë. Fokusi ynë është në sektorin e shëndetësisë, më së shumti në fushën e Laboratorëve Biokimikë në Republikën e Kosovës. Ne ofrojmë pajisje moderne për të përmbushur çdo nevojë të klientëve.

Stafi ynë përbëhet nga 9 punonjës të kualifikuar, të gjithë të diplomuar, ndër ta 3 me diplomë Master ose PhD, me aftësi komunikuese në 6 gjuhë (shqip, anglisht, gjermanisht, turqisht, serbisht dhe greqisht). Punonjësit tanë trajnohen vazhdimisht, me qëllim që të sjellin në tregun tonë teknologji të reja dhe zgjidhje inovative.

Scientist,With,Equipment,And,Science,Experiments,,laboratory,Glassware,Containing,Chemical
Medical,Development,Laboratory:,Caucasian,Female,Scientist,Looking,Under,Microscope,,Analyzes
Të punojmë së bashku

Mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje 

Rruga Tirana, Nr.42, Pristina

Hën - Pre 8:30 – 16:30

    sqSQ