Title Image

Partnerët 

Swissmed Kosovo Laboratory Solutions bashkëpunon vetëm me kompani lider në treg, të cilat janë inovative dhe të orientuara drejt cilësisë, për të ofruar zgjidhjet më të mira për klientët institucional dhe individual. Partnerët tanë na ofrojnë produkte dhe shërbime moderne, në fushën e biokimisë, imunologjisë, diagnostikimit molekular, hematologjisë, koagulimit, analizës së urinës, testimit pranë pacientit, alergjive ushqimore, paisjeve të tjera laboratorike dhe kozmetikës.

Swissmed Kosovo is distributor of Nihon Kohden, Radiometer Copenhagen, Erba Mannheim, Euroimmun, Croma Pharma and reseller of Roche Diagnostics, Suez and Acon.

Të punojmë së bashku

Mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje 

Rruga Tirana, Nr.42, Pristina

Hën - Pre 8:30 – 16:30

    sqSQ