Title Image

Sistemi i pastrimit të ujit Purite HP (Suez)

Sisteme të cilësisë së lartë të pastrimit të ujit me një sërë teknologjish pastrimi.

SUEZ Water Purification Systems Ltd (ish-Purite Ltd.) prodhon, instalon dhe servison standarde dhe sisteme të personalizuara të pastrimit të ujit për përdorim në laborator, kujdes shëndetësor dhe aplikime industriale. Ofron resurse dhe përvojë të pakrahasueshme të projektimit dhe inxhinierisë në një gamë të gjerë teknologjishë të pastrimit të ujit.

Pershkrimi në PDF

Shkarko

Përdorim i thjeshtë

 

 • Një panel i qartë me prekje për navigim të lehtë në meny
 • Një sërë veçorish të menysë që thjeshtojnë funksionimin dhe identifikimin e parametrave kryesorë.
 • Opsione të shumta të shpërndarjes në dispozicion.

 

KONFIGURIMI DHE INSTALIM I SHPEJTË

 

 • Një dizajn modular dhe i optimizuar mundëson konfigurimin e shpejtë të sistemit dhe thjeshton instalimin dhe konfigurimin e tij.
 • Kodet QR për të shikuar video të procedurës së instalimit.

 

GAMË E TEKNOLOGJIVE

 

 • Osmoza reverze: një proces i përgjithshëm membranor që mund të largojë >98% të mineraleve dhe >99% të baktereve nga uji i pijshëm.
 • Rrezatimi: aplikohet në 254 ose 185 nm për të shkatërruar mikroorganizmat ose për të reduktuar nivelet e karbonit total organik (TOC).
 • Filtrimi: përfshin një gamë të gjerë shkallëzimeve submikroskopike, të cilat mund të përdoren për të reduktuar nivelet e baktereve, endotoksinave, ARNazave dhe ADNazave nga uji ultra i pastër.
 • Rrëshira jonkëmbyese: rrëshirë e zgjedhur posaçërisht e llojit nuclear grade e kombinuar me absorbues me aktivitet të lartë për të prodhuar ujë me cilësi ultra të pastër (18,2 MΩ.cm) me TOC të ulët.

 

BESUESHMËRIA E PLOTË

 

 • Modulet e para-trajtimit me cilësi të lartë dhe jetëgjatë të bazuar në teknologjinë e dëshmuar sigurojnë një furnizim të qëndrueshëm me ujë të pastruar.
 • Regjistrimi i të dhënave si standard.

 

FLEKSIBILITETI MAXIMAL

 

 • Një dizajn që kursen hapësirë, me lidhje minimale të jashtme, i bën njësitë të thjeshta për t'u instaluar dhe lejon instalimin në tavolinë, të montuar në mur ose nën stol.

 

MIRËMBAJTJE DHE SERVISIM TË THJESHTË

 

 • Kolonat jetëgjata dhe materialet shpenzuese janë lehtë për tu ndërruar.
 • Rutinat gjysmë të automatizuara të pastrimit dhe dezinfektimit minimizojnë ndërhyrjen e operatorit.
 • Alarme zanore për kushte kritike të sistemit ose operacione rutinë.
 • Kodet QR për shikimin e videove të ndërrimeve të materialeve shpenzuese.
 • Inxhinierët janë të disponueshëm si pjesë e programeve tona të kujdesit për mirëmbajtjen, të cilat mund të përshtaten për të përmbushur kërkesat tuaja.
sqSQ