Title Image

EC 90 Electrolyte Analyzer

Kaloni në gjeneratën e re të analizatorit e elektrolitëve

Me mbi 40 vjet përvojë në industri, Erba Mannheim është një lojtar kryesor në industrinë e IVD.

Erba kupton nevojat e laboratorëve të vegjël dhe të mesëm dhe ka projektuar një sërë diagnostikimesh in-vitro që ia mundëson stafit të laboratorit që kudo të ofrojë rezultate me cilësi të lartë.

I lehtë për t'u përdorur, efikas në funksionim dhe i besueshëm

Pershkrimi në PDF

Shkarko

 

Kartrixhët (cartridge) ruajnë sensitivitetin dhe përformancën e tyre të klasit të parë për 90 ditë nga dita kur janë futur në analizator.

PRECIZ

Teknologji e avancuar

Duke përdorur teknologjinë më të avancuar, analizuesi i ri EC 90 ISE i ngritë në nivel më të lartë matjet laboratorike të elektrolitëve.

GJITHÇKA JU NEVOJET. VETËM 1 KLIKIM LARG.

Vendosja e kartrixhit? Matja e mostrës? Printimi i rezultatet në printerin e integruar? Vetëm 1 klikim dhe ju jeni atje.

Matja e Na, K, Cl dhe iCa. Vëllimi vërtetë i vogël i mostrës dhe koha e matjes super e shpejtë e kombinuar me mirëmbajtje të ulët dhe përformance të shkëlqyer analitike

  • Vëllimi I mostrës vetëm 35 μL
  • Koha e analizës 35 sekonda
  • 3 muaj afat të skadimit
  • Pa mirëmbajtje
  • Vendose në rrymë dhe puno

Performanca analitike

Sensitiviteti i pajisjes që përdor teknologjinë më të fundit, bën që matjet të kryhen në një nivel të lartë me një saktësi > 99%.

E përballueshme

Fishekët ruajnë ndjeshmërinë dhe performancën e tyre të klasit të parë për 90 ditë nga dita kur janë vendosur në analizator. E disponueshme në tre madhësi të ndryshme: e vogël, e mesme dhe e madhe, të aftë për të kryer 500, 1000 dhe 3000 matje mostrash.

sqSQ