Title Image

EUROBlotMaster

Procesues kompakt për stripet imunoblot

EUROBlotMaster është pajisje kompakte për procesimin e immunoblot stripeve (EUROLINE, EUROLINE-WB, Westernblot). Pas ngarkimit të reagjentëve përmes softuerit, blot stripeve dhe mostrave, pajisja i kryen të gjitha hapat e inkubimit dhe larjes sipas protokollit të punës, si dhe shpërndarjen e buferëve, konjugatëve dhe tretësirës të substratit dhe tretësirës së stopimit të reaksionit. Konjugatet dhe testet e ndryshme për diagnostikime autoimune, infektive dhe alergji mund të kombinohen në një raund matje.

Pajisjet EUROBlotMaster kanë një ekran të integruar me një tastierë membranore dhe nuk kërkojnë një kompjuter shtesë. Ata janë të përshtatshëm dhe të thjeshtë për t'u përdorur. Kërkojnë mirëmbajtje minimale ditore prej maksimum pesë minutash.

 

Pershkrimi në PDF

Shkarko

 

  • Automatizim fleksibil për të gjithë EUROIMMUN blot stripet (EUROLINE, EUROLINE-WB, Westernblot)
  • Përpunim i standardizuar për precizitet dhe riprodhueshmëri më të mirë
  • Kombinimi i diagnostikimeve autoimune, infektive dhe alergjisë në një pajisje
  • Dy modele të disponueshme: deri në 30 ose deri në 44 shirita për punë
  • Funksionim i lehtë duke përdorur navigimin e menysë në ekranin e integruar
  • Kombinimi i konjugateve të ndryshme për test brenda një raundi matjesh
  • Pajisje kompakte tavoline me kërkesë të ulët për hapësirë

 

Specifikimet

Llojet e mostrave: plazma, serumi dhe lëngu cerebrospinal

Kapaciteti i testimit: deri në 44 stripe

sqSQ