Title Image

ABL 800 FLEX (Radiometer)

Radiometer Copenhagen është lider në tregun global në testimin e gazrave të gjakut, duke ndihmuar profesionistët e kujdesit shëndetësor të sigurohen që jeta e njeriut të jetë parësore, përmes zgjidhjeve gjithëpërfshirëse, njohurive të ekspertëve të fushës dhe partneritetit të besuar.

Historia e Radiometrit siç e njohim ne sot filloi në vitin 1954 kur Radiometer zhvilloi analizatorin e parë të gazrave të gjakut për shitje në botë.

Megjithatë, Radiometer u themelua në vitin 1935, fillimisht me fokus në instrumentet matëse elektronike për industrinë në rritje të radios.

Këta analizatorë përdoren për të matur gazërat në gjak, pH, elektrolitet dhe disa metabolitë në mostrat e gjakut të plotë. Mund të matin pH, presionin e parcial të dioksidit të karbonit dhe oksigjenit, përqendrimet e shumë joneve (natrium, kalium, klorur, bikarbonat) dhe metabolitëve (kalcium, magnez, glukozë, laktat).

Analizatori i gazit të gjakut ABL800 FLEX ju lejon të matni për një kohë të shkurtë një panel të plotë deri në 18 parametra me të njëjtën mostër gjaku. Ky analizator ndihmon në diagnostikimin e shpejtë të pacientëve në gjendje kritike.

 

Pershkrimi në PDF

Shkarko

Parametrat e matur

Gazrat e gjakut:  pHpCO2pO2

Elektrolitet:   cCa2+cCl-cK+cNa+

Metabolitet:  cGlucLaccCrea

Oksimetria  FCOHbctBilctHbFHbFFHHbFMetHbsO2FO2Hb

 

Përformancë e dëshmuar + ndërveprim të përmirësuar me përdoruesin

Me dizajnin e ri inteligjent dhe përmirësimin e ndërveprimit me përdoruesit të versionit PLUS, analizatori ABL800 FLEX e bën testimin tuaj të gazërave në gjak më të saktë se kurrë.

sqSQ