Title Image

ECL 105

Koagulometër gjysmë i automatizuar me një kanal i cili kryen matjet e të gjitha analizave të koagulimit si dhe d-dimerin. Është ideal për laboratorë të vegjël.

 

Pershkrimi në PDF

Shkarko

 

Specifikat

Principet e punës:

 • Analiza e koagulimit me anë të shpërndarjes së dritës në 640 nm
 • Analiza imuno-turbidimetrike në 800 nm

Karakteristikat funksionale::

 

 • 1 kanal matës
 • 5 pozicione për inkubim në 37°C +/- 0,2°C
 • 5 pozicione reagjentësh, 3 pozicione në 37°C +/- 0,2°C për reagjentët që duhet inkubuar, duke përfshirë 1 pozitë për përzierje të programueshme
 • parametrat: PT, APTT, TT, Fibrinogjen, Faktorët e Koagulimit, D-Dimer, Proteina S, Lupus Antikoagulantë
 • Startim automatik me pipeta standarde
 • 3,5'' ekrani me prekje rezistente me ngjyra
 • Printer termik i integruar
 • RFID për sigurinë e përdorimit
 • Lidhja e mundshme me LIS
 • Lidhja e mundshme me një lexues barkodi ose një tastierë të jashtme
 • Monitorimi i skadimit të reagjentëve, kalibratorëve dhe kontrolleve
 • Programi i kontrollit të kualitetit me grafikun automatik Levey Jennings monitoron performancën e sistemit
 • Linja gjithëpërfshirëse e reagjentëve Erba Hemostasis

Parametrat teknikë:

 • Furnizimi universal me energji 100-250V ~ 47-63Hz
 • Dimensionet: 216 x 205 x 75 mm
 • Pesha: 1 kg
 • 2 porte USB (1 x tip A, 1 x tip B)
sqSQ