Title Image

ECL 412

Koagulometër gjysmë i automatizuar 4 kanalësh i cili kryen të gjitha llojet e analizave të hemostazës. Është ideal për laboratorë të përmasave të vogla dhe të mesme.

 

Pershkrimi në PDF

Shkarko

 

Specifikat

Principet e punës:

 • Analiza e koagulimit me anë të shpërndarjes së dritës në 640 nm
 • Analiza imuno-turbidimetrike në 800 nm
 • Analiza kromogjenike me kolorimetri në 405 nm

Karakteristikat funksionale:

 • 4 kanale matëse
 • 20 pozicione të inkubimit për kiveta në 37°C +/- 0,2°C
 • 12 pozicione reagjentësh, 7 pozicione në 37°C +/- 0,2°C për reagjentët që duhet inkubuar, duke përfshirë 1 pozitë për përzierje të programueshme
 • parametrat: PT, APTT, TT, Fibrinogjen, Faktorët e Koagulimit, D-Dimer, ATIII, Proteina C, Proteina S, Lupus Antikoagulantë
 • Startim automatik me pipeta standarde
 • 7 ‘’ekrani me prekje me ngjyra
 • Printer termik i integruar
 • RFID për sigurinë e përdorimit
 • Lidhja e mundshme me LIS
 • Lidhja e mundshme me një lexues barkodi ose një tastierë të jashtme
 • Monitorimi i skadimit të reagjentëve, kalibratorëve dhe kontrolleve
 • Programi i kontrollit të kualitetit me grafikun automatik Levey Jennings monitoron performancën e sistemit
 • Linja gjithëpërfshirëse e reagjentëve Erba Hemostasis

 

Parametrat teknikë:

 • Furnizimi universal me energji 100-250V ~ 47-63Hz
 • Dimensionet: 300 x 290 x 90 mm
 • Pesha: 3 kg
 • 3 porte USB (2 x tip A, 1 x tip B)
sqSQ