Title Image

Nes-32 (Acon)

Sistemi gjysmë-automatik i ekstraktimit të acidit nukleik NES-32 është efikas, i lehtë për t'u përdorur dhe ofron një kapacitet prej 32 mostrash për një raund pune. Duke përdorur teknologjinë e rruazave magnetike, NES-32 mund të përpunojë një sërë mostrash, duke përfshirë indet, gjakun dhe lëngjet e tjera trupore.

 

Pershkrimi në PDF

Shkarko

Efikasitet i lartë

 • Maksimumi 32 mostra të përpunuar në të njëjtën kohë
 • Merrni produktin e ekstraktuar brenda 40 minutave
 • Ofrohet pllakë ekstraktuese e gatshme për përdorim

Saktësia

 • Pastërti e lartë dhe performancë e mire e CV
 • Shkalla e ulët e humbjes së rruazave magnetike

Lehtë për përdorim

 • Status stabil
 • Sterilizim UV
 • Mundësi e kontrollit në distancë
 • I lehtë për mirëmbajtje

Karakteristikat dhe Përfitimet

 • Deri në 32 mostra/një testim
 • Pastërti e lartë dhe rendiment i lartë
 • Reagjentë të gatshëm për përdorim
 • Ekran i madh me prekje 8 inç me ngjyra
 • Bazë të ngrohjes
 • Llamba UV dhe materialet shpenzuese

njëpërdorimshme eliminon ndotjen

sqSQ